Besök Astrid Lindgrens värld

Om du inte tidigare varit på Astrid Lindgrens värld, åk till Astrid Lindgrens värld! Det är verkligen en plats där sagorna blir till verklighet! Kanske du själv läste många böcker av denna fantastiska författare och sedan även läst dem för dina barn? Att få möta alla de kända karaktärerna, det är en upplevelse för både stora och små! I världen som tillhör Astrid, så kan ni möta Pippi, Emil, Ronja, Madicken och många fler, samt även få se deras hemmiljöer så som Villa Villekulla, Katthult, Mattiskogen och så vidare.

Boende och besök på Astrid Lindgrens värld i ett paket

Om du vill ta med dig hela din familj till Astrid Lindgrens värld, så kan du boka in boende hos Björkbacken. Alla rummen har egen karaktär från Astrid Lindgrens underbara sagor och berättelser. Dessutom ser de till att ordna med en helhetsupplevelse, så att ni kan besöka Astrid Lindgrens värld så väl som att de även kan ordna andra aktiviteter runt om i Vimmerby. I samband med att du bokar, så se till att även boka biljetter för besök på Astrid Lindgrens värld.

Upptäck Astrid Lindgrens barndomshem

I samband med att ni bokar in er på Hotell Björkbacken samt bokar biljetter för Astrid Lindgrens värld, så kan ni även boka in att få se Astrids barndomshem, Näs. Denna bondgård tillsammans med andra i dess närhet, det var det som gav upphov till barnen i Bullerbyn. Här finns det en utställning om Astrid och hela hennes liv. Så missa inte att även se detta när ni åker till Småland!